Eiken wandplank geschaafd in nis gemonteerd

De eiken wandplank met blind montage systeem is gemaakt van massief 4cm dik eikenhout en word standaard strak gezaagd geleverd, indien je hem met een geleefde voorkant wil bestellen geef dit dan aan bij opmerkingen tijdens je bestelling. De wandplank is makkelijk te bevestigen met het bijgeleverde blind montage systeem(voorgeboorde eiken montage latten voor op de muur die zijn uitgefreesd aan de zijkant van de wandplank + schroeven en pluggen) waardoor je wandplank makkelijk te bevestigen is tussen 3 wanden. De eiken wandplank wordt onbehandeld geleverd, dus gemakkelijk zelf af te werken (bijv. beitsen of aflakken).

 

De massief eiken nisplanken zijn in alle afmetingen te verkrijgen. Houdt rekening met een kleine marge links en rechts (totaal 2 a3mm) en controleer de haaksheid van de nis bij het inmeten. Eventuele naden kunt u afwerken met transparant of witte siliconenkit.

 

De wandplank is handig als boekenplank of extra opbergmogelijkheid in bijvoorbeeld badkamer of woonkamerDe wandplank word na bestelling speciaal voor u op maat gemaakt in onze eigen werkplaats en zijn dus niet uit voorraad leverbaar. 

 

Maat                                               Materiaal

Lengte: 20 t/m 170cm          Eikenhout

Breedte: 20,30 en 40cm

Dikte: 4 cm

 

*Mocht u op zoek zijn naar een maatwerk wandplank met een lengte van bijvoorbeeld 34cm, bestel dan de maat die daar boven ligt (in dit geval 40cm) en geef bij opmerkingen uw gewenste maat aan.

 

 

€ 59,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen