''Elk meubel vertelt een verhaal.''

Als student volgde ik de opleiding tot meubelmaker in Zwolle en sindsdien heb ik altijd al gedroomd van een eigen bedrijf. Vooraf sprak houtbewerking mij enorm aan. Tijdens en na mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan bij allerlei bedrijven. Toch bleef het idee van een eigen bedrijf me altijd bezighouden. Maar de vraag was: hoe combineer ik mijn ambitie met mijn passie?

 

In mijn omgeving en netwerk merkte ik dat er veel vraag is naar ambachtelijke houtbewerking. Dit past wel bij mij. Voor mij is elk stuk namelijk uniek; elk meubel vertelt een verhaal. Om die reden richtte ik Wolff Houtbewerking op. Sinds 2015 verwezenlijk ik mijn ambitie en mag ik mij bezighouden met datgene waar mijn hart ligt: het op maat maken van meubels, het restaureren en repareren van meubelen en antiekrestauratie.