· 

Eiken wandplank 4cm geschaafd met blind montage-systeem

Eiken wandplank 4cm geschaafd met blind montage-systeem
Eiken wandplank 4cm geschaafd met blind montage-systeem

De eiken wandplank met blind montage systeem is gemaakt van massief 4cm dik eikenhout en kan zowel strak gezaagd als met een geleefde kant geleverd worden, indien je hem met een geleefde voorkant wil bestellen geef dit dan aan bij opmerkingen tijdens je bestelling in de webshop. De wandplank is makkelijk te bevestigen met het bijgeleverde blind montage systeem+muurplug. De draagpennen hebben een draagkracht van 40kg per muursteun. De wandplank is handig als boekenplank of extra opbergmogelijkheid. 

 

Maat                               Materiaal

Lengte: 80 cm          Eikenhout

Breedte: 20 cm

Dikte: 4 cm

Reactie schrijven

Commentaren: 0